A Secret Journey: Menghitung Hari

30 March 2018

Menghitung Hari

Source google

Hi Bloggers...
Sudah masuk 31/03/2018, agak jarang sekali saya update entry di sini. Bukan apa, tapi line di sini macam tu siput saja. Susah sangat nak buka blog. Jadi, hari ni berkesempatan jugalah sis update entry.
Entah entry apa kali ni nak update yer...biarlah saya merepek dulu di sini haha.

Apapun, nampak tajuk entry kat atas tu. 'Menghitung hari' katanya. Maksudnya, tak lama lagi sis akan dapat baby first. Baby Boy. Bukan sis lagi, puan lah kena panggil lepas ni. Dan lepas ni jugalah akan dapat gelaran Mommy. Macam mana lah rasanya pengalaman jadi ibu yer...ada beza ke dengan jaga adik-adik hihihi. Doakan agar semuanya baik-baik saja. :)

1 comment:

  1. Tahniah, semoga semua berjalan lancar :)

    ReplyDelete

Gais...jangan lupa drop komen kamu! TQ^^