A Secret Journey

11 July 2018

Tahi Lalat

Hari ni nak cerita pasal tahi lalat ya. Memandangkan I is tidak tahu nak tulis entri pasal apa. Tiba-tiba dalam kepala otak saya ni terfikir tentang kemunculan tahi lalat ni. Dia sebenarnya datang dari mana ya? Orang cakap, kalau ada lalat terbang-terbang.

10 July 2018

GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP

Klik Banner

Tag CikYan. Jom join CikYan...
Team pilihan sis, #TeamSydney ^_^

18 May 2018

Welcome Baby Poly

Welcome to the world our Baby Poly...
Syukur...Baby Poly selamat dilahirkan pada 07 mei 2018, sekitar jam 7 malam begitu. Proses bersalin selama 1jam saja hihi...pengalaman pertama bersalin anak first, huhu rasanya baru semalam merasa kesakitannya. Imbas kembali moment okey, sis awal masuk wad memandangkan waktu tu semua

23 April 2018

Jom Beli Chocqita

Gambar di ambil oleh adik. Sis tolong screenshot je...ini yang 50g je...pek kecil comey...ada 6biji je dalam pek, tak cukup rasanya makan. From our bos ^^
Ada yang hantu coklat tak dekat sini 😌😌😌?

Hah! Hari tu sis ada join satu bisnes team ni. Dan bos Chocqita kirimkan 1pek  Chocqita, nak bagi kita rasa dan tahu sendiri...kalau nak niaga, penjual kenalah tahu macam mana kan. Baru pelanggan nak beli. Sis cubalah makan satu biji buat pertama kalinya haha. Sedap! Betul lah tak terlalu manis sangat, yang sedang2 saja. Memang ikut taste sis. So, bloggers di luar sana...tak rugi tau rasa chocqita ni. Rasa macam tak puas lah makan kalau pek kecil ni, sis rasa nak makan lagi...padu gitu!

22 April 2018

Join Majalah Kreko

Singgah lagi ya Bloggers sekalian...

Hari ni ada moment paling indah buat sis sendiri tau. Rasanya inilah pengalaman pertama hasil tulisan sendiri masuk dalam majalah. Dah lama sangat sis nak ni, akhirnya tiba juga giliran dan masuk juga. Walaupun tak dapat apa-apa, maksud sis macam upah kah. Lebih kurang macam tu lah.

01 April 2018

Di Balik Sebuah Mimpi

#Bloggers...hari ni saya nak kongsikan cerpen saya, harap sudilah baca k hihi...sebenarnya cerpen ni pernah saya cuba hantar bagi penyertaan satu pertandingan tapi tidak berjaya. Mungkin, hasil tulisan belum cukup mantap kot atau tidak ikut tema yang di bagi. Jadi tidak salah kalau saya share di blog kan, manalah tahu ada juga yang boleh bagi kritikan hehe. Dipersilakan...

30 March 2018

Segmen Bloglist 2018 ShuhaidaSaad

Jom join, klik banner di atas
Syarat-syarat tersangatlah mudah
#SupportBlogger^^