A Secret Journey

09 November 2018

Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah

Click banner
Tak tahu mana satu fav entry ni hihi sebab baru je follow blog sis Airah hihi..

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Click the banner ",

"If you have choice, then choose the best. But if you have no choice, then do the best. Don't feel but fight for it!" :)

07 October 2018

Target RM500


Haluu...lamanya tidak update blog kan. Bulan September langsung tidak update apa-apa. Langsung tidak ada idea, nak tulis apa pun tak tahu. Dapatkah aku digelar sebagai Blogger? Hahaha...tak kisahlah.

14 August 2018

Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey TAMAT

Holla gais...


Maafkan dan ampunkan saya sebab lambat sangat update entry pasal segmen bloglist 2018 ni. Untuk pengetahuan, segment bloglist 2018 A Secret Journey yang dibuat oleh saya telah tamat pada 08.08.2018. Due date segmen sampai 07hb 8 sempena bday anak first sis. Syukur, Baby Poly membesar dengan sihat. Dan syukur juga, seramai 19

11 August 2018

Si Lada Jambak Adik

Tanaman adik nombor ke 5. Ini tanaman dia si lada jambak katanya. Baru darjah 5, kami biasa panggil dia cayo atau kalau tengah gurau si 'Abang Hitam' lah.

05 August 2018

Sexual Attraction dalam Kalangan Kanak-kanak

#Holla guys...for your information, this is not my entry or post. Post ni saya jumpa kat whatsapp tanpa link owner dan tajuk. Credit to Puan Sharifah Zahidah. Mungkin post ni mulanya dari facebook atau blog puan ni juga kan. Dan kalau Puan terbaca, maafkan saya tentang tajuk posting puan. Ampunkan saya hehehe...di pengakhiran posting ini ada nama owner posting okey. Apapun, saya sangat sukakan penjelasan puan ini tentang sexual Attraction dalam kalangan kanak-kanak. Yes! Apalagi, kanak-kanak yang baru belajar mengenal dunia ni, mereka pandai copypaste apa yang dia orang nampak. Jadi, kenapa kita tidak share benda yang baik untuk semua kan. Here we go! Mari baca terutamanya parents. Alert parents...

Sumber gambar : Google