A Secret Journey

14 August 2018

Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey TAMAT

Holla gais...


Maafkan dan ampunkan saya sebab lambat sangat update entry pasal segmen bloglist 2018 ni. Untuk pengetahuan, segment bloglist 2018 A Secret Journey yang dibuat oleh saya telah tamat pada 08.08.2018. Due date segmen sampai 07hb 8 sempena bday anak first sis. Syukur, Baby Poly membesar dengan sihat. Dan syukur juga, seramai 19

11 August 2018

Si Lada Jambak Adik

Tanaman adik nombor ke 5. Ini tanaman dia si lada jambak katanya. Baru darjah 5, kami biasa panggil dia cayo atau kalau tengah gurau si 'Abang Hitam' lah.

05 August 2018

Sexual Attraction dalam Kalangan Kanak-kanak

#Holla guys...for your information, this is not my entry or post. Post ni saya jumpa kat whatsapp tanpa link owner dan tajuk. Credit to Puan Sharifah Zahidah. Mungkin post ni mulanya dari facebook atau blog puan ni juga kan. Dan kalau Puan terbaca, maafkan saya tentang tajuk posting puan. Ampunkan saya hehehe...di pengakhiran posting ini ada nama owner posting okey. Apapun, saya sangat sukakan penjelasan puan ini tentang sexual Attraction dalam kalangan kanak-kanak. Yes! Apalagi, kanak-kanak yang baru belajar mengenal dunia ni, mereka pandai copypaste apa yang dia orang nampak. Jadi, kenapa kita tidak share benda yang baik untuk semua kan. Here we go! Mari baca terutamanya parents. Alert parents...

Sumber gambar : Google

30 July 2018

Malam-malam naik motorsikal

Malam gaiss...kalau tak kuat, sila jangan baca ya. Amaran dah bagi tu, jadi dari korang lah nak dengar ke atau tak ehehe...

Sebenarnya, pengalaman ni

29 July 2018

Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey



Hai...hari ni terasa nak buat segmen dalam blog ni. Maka terciptalah 'Segmen Bloglist 2018 A Secret Journey'. Semua yang join, akan sis masukkan dalam bloglist bagi tahun2018.

11 July 2018

Tahi Lalat

Hari ni nak cerita pasal tahi lalat ya. Memandangkan I is tidak tahu nak tulis entri pasal apa. Tiba-tiba dalam kepala otak saya ni terfikir tentang kemunculan tahi lalat ni. Dia sebenarnya datang dari mana ya? Orang cakap, kalau ada lalat terbang-terbang.