A Secret Journey: My Artwork

09 February 2018

My Artwork

Hi guys...
Hari ni nak kongsi sikit my artwork hihihi. Hari tu, saya punyalah boring. Buka FB.
Nampak kartun-kartun komik, menarik sangat tau. Macam-macam cerita disampaikan. Rupanya page ni tengah buat
peraduan, patutlah banyak sangat penyertaan. Ada dalam seratus lebih mungkin. Dan kalau saya tak silap, Blogger Doodle pun ada juga yang join. Orait ini page dia, Buasir Otak...


Klik >>SINI<<

Saya screenshot je guna phone hahaha...rasanya ada blog juga, cuma masih belum berkesempatan menjenguk sendiri.  Mesti tengok blog Buasir Otak pula ni...memandangkan page ni buat peraduan, saya pun tak melepaskan peluang untuk jadi sebahagian peserta. Its okay kalau tak menang, janji artwork saya diSharing hihihi.

Korang yang minat melukis tu, bolehlah ikut tau. Don't worry...kamu boleh hantar berapa banyak karya yang kamu nak, maksudnya dalam 2 atau lebih daripada itu pun ok je. Boleh klik link yang diberi untuk info lebih detail ya. Tarikh tamat 15 Februari 2018 ni. Masih ada masa lagi. Baik cepat-cepat join! ^^

Jadi, sini saya kongsikan hasil tangan melukis komik sendiri beserta link. Siap backlink sekali gambar hihihi. Saya nak minta jasa baik korang untuk tekan link yang menuju kepada destinasi artwork saya di Facebook, korang bolehlah bagi komen pasal artwork saya ni di kotak komen Fb ya. Komen apa saja. Nak like atau share pun boleh hahaha....(lebih-lebih pula nak minta)


Klik >>SINI<<


Klik >>SINI<<

Klik >>SINI<<

Ini dia artwork saya. Promosi sikit. Amacam? Okey kah? Hehehe...pilih genre lawak. Masih banyak kekurangan sis, tapi tidak apa. Belajar ya. Btw, TQ yang komen kat Fb nanti :) saya sangat menghargainya ^^

*Seni itu indah...

17 comments:

  1. hakhak..comel. goodjob and goodluck ye!

    ReplyDelete
  2. Haha so cute. Yang kucing hala punggung dia tu selalu sgt jadi hehe. All the best awak :)

    ReplyDelete
  3. Terima kasih join contest Sherly :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq jga admin Buasir otak..sudi singgah kat blog ni

      Delete
  4. So cute!!! ^^ memang teringin nak ada bakat lukis tapi tak dee.. hehehe all the best!! keep on sharing your drawing! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi klu minat, komfom dpat lukis sis..btw tq for support.. :)

      Delete
  5. Hye sis.. salam perkenalan..
    Follow sini.. Nice artwork.. Keep on sketching..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Slam kenal jg..tq follow..tq akan cuba diteruskn hihi

      Delete
  6. wow! kreatif taw awak.. good luck! done follow back.. :)

    ReplyDelete
  7. hebattt!!! dah pernah terbitkan komik sendiri ke? kalau belum n nak mencuba, boleh contact sy. saya akan cuba membantu

    ReplyDelete
  8. comel kartun

    Singgah and Follow
    https://caramelmacchiyato.blogspot.my/2018/02/giveaway-introducing-bare-essentials-by.html

    ReplyDelete

Gais...jangan lupa drop komen kamu! TQ^^