A Secret Journey

15 May 2019

Jadi Top Sale

15-05-2019

Syukur! Hari ini merasa jugalah jadi 'Top Sale'. TQSM Sis VV. Walaupun cuma sebagai Dropship, kerja sampingan para Suri Rumah atau Student sekarang. Untung dalam RM5 RM3 je gitu.

31 December 2018

Menanti 2019

Hi guys...
Beberapa jam lagi, masuk dah tahun baru 2019. Huhuhu...mesti korang semua masing-masing dah simpan azam baru untuk tahun 2019 kan? Sementara tu, kita luang masa dulu dengan family sebelah

05 December 2018

Biarkan saya menulis hehe

Hi anda disana...ya, yang sedang membaca tu. Siapa lagi? Hihi
Lamanya tak buka blog, kejap buka kejap tutup. Saya langsung tak ada idea nak tulis apa. Ada tips tak untuk ini? Saya ada juga buka blog tapi just tengok². Kosong. Datang idea, lepas tu dia jadi samar-samar.

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi

Jom join, click banner
Sorry I tag u alls๐ŸŒผ๐ŸŒผ

๐Ÿ’—25 Nov - 16 Dec๐Ÿ’—

09 November 2018

Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah

Click banner
Tak tahu mana satu fav entry ni hihi sebab baru je follow blog sis Airah hihi..

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

Click the banner ",

"If you have choice, then choose the best. But if you have no choice, then do the best. Don't feel but fight for it!" :)

07 October 2018

Target RM500


Haluu...lamanya tidak update blog kan. Bulan September langsung tidak update apa-apa. Langsung tidak ada idea, nak tulis apa pun tak tahu. Dapatkah aku digelar sebagai Blogger? Hahaha...tak kisahlah.