A Secret Journey

15 May 2021

1st Giveaway Sempena B'day SA 6 June 2021


 Jom meriahkan giveaway 😁

Serbu Blog Kesayangan

 Hai hai hai...ada yang rindu tengok blog saya? Hihi


Lama tidak buka kan. Sekarang saya tidaklah se aktif yang dulu². Suka ada blog tapi tidak tahu dan tidak ada idea langsung mahu dicoret apa disini. Oh ya...buat rakan blogger muslim, saya ucapkan Selamat Hari Raya! 0-0 ya. 😊


Ta-da

11 July 2020

TAMAT giveaway by 'A Secret Journey'


Saya lupa ingat lupa ingat. Ingatkan 10 julai baru tamat giveaway. Sekali check balik, 6 julai rupanya last giveaway tu. Haha

Dengan ini tamatlah Giveaway yang tidak seberapa. Terima kasih banyak2 yang join walau tidak semeriah mana tapi saya happy gembira ni. Ada juga yang sudi support join juga ya. Syukur. Semoga korang semua dimurahkan rezeki. Semoga apa-apa urusan dipermudahkan.

03 July 2020

Makan Mochi


Yummy


Lama teringin nak rasa Mochi ni. Akhirnya, terasa juga. Nak juga rasa ala-ala Jepun gitueww...inti dia yang saya makan

21 June 2020

Giveaway by A Secret Journey



Syarat² Penyertaan Giveaway by A Secret Journey

1. Terbuka buat blogger yang menetap di Malaysia sahaja.
2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway by A Secret Journey". Tepek banner berserta link sekali ke post ini ya

20 January 2020

Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

                   Hadiah pilihan saya no 4 haha

01 January 2020

First Chapter : 2020


Happy New Year 2020 rakan bloggers sekalian. Tidak mahu ketinggalan juga ucap. Tahun baru semestinya ada azam baru kan? Apa azam baru korang? Haha asal tahun baru, mesti cakap pasal azam 😁