A Secret Journey

20 January 2020

Giveaway Tahun Baru 2020 Mamapipiedotcom

                   Hadiah pilihan saya no 4 haha

01 January 2020

First Chapter : 2020


Happy New Year 2020 rakan bloggers sekalian. Tidak mahu ketinggalan juga ucap. Tahun baru semestinya ada azam baru kan? Apa azam baru korang? Haha asal tahun baru, mesti cakap pasal azam 😁

23 December 2019

Baby Hat Crochet for Baby Balet

My name is Balet

My first baby hat crochet for my Princess BaletπŸ’–
Yeahh, menjadi juga topi kali ni. Abang dia sudah ada topi buatan mummy dia ni, kali ni giliran si Balet-balet pula. Semua hasil belajar dari Youtube juga. dan pernah

19 December 2019

Planner 2020 Giveaway by Messarah

Jom join giveaway ni, berlangsung sehingga 20 dec 2019. Oops, last esok. Jom kengkawan kita support blogger kita ni huhuhu

Goal 2020 ni nak dapatkan berat badan ideal πŸ˜†

1st Giveaway by YYSELLA

Jom gais join
Berlangsung sekarang hingga 31 dec 19
Rugi tak join, klik ja banner atas

Lama tak jenguk Blog


Lama tidak jenguk blog sendiri. Jadilah tajuk entri gittteeww. Kali ni rasa semangat tu tiada dalam diri. Keyakinan tiada dalam diri. Apapun nak buat, langsung macam tak boleh nak berdepan hohoho. Kenapa la, makin lama makin rasa tak bermakna ja

Bagi semangat dulu korang. Semangat, semangat! Jangan pernah rasa down!

15 May 2019

Jadi Top Sale

15-05-2019

Syukur! Hari ini merasa jugalah jadi 'Top Sale'. TQSM Sis VV. Walaupun cuma sebagai Dropship, kerja sampingan para Suri Rumah atau Student sekarang. Untung dalam RM5 RM3 je gitu.