A Secret Journey: Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah

09 November 2018

Pencarian Bloglist December 2018 oleh Airah Syahirah

Click banner
Tak tahu mana satu fav entry ni hihi sebab baru je follow blog sis Airah hihi..

Tapi saya suka entry pasal kecantikan atau baby-baby ni. Salah satu entry yang sempat saya baca tadi ialah entry bertajuk 'Gift Set Untuk Si Manja Anda.' biasalah mommy kan hihi. Yang lain belum habis godek.

Suka entry yang ni, sebab dalam entry ni sis Airah ada berkongsi pasal sebuah web Lovingly Signed. Semua barang² baby yang dijual kat web ni memang comel habis. Kalau korang suka warna pastel, nah try singgah web ni...💗

1 comment:

Gais...jangan lupa drop komen kamu! TQ^^